Evenementen

Weggeefactie Kaarten Dutch Tea Festival

Dutch Tea FestivalOp 29 mei wordt voor de eerste keer het Dutch Tea Festival gehouden en stiekem kijk ik daar erg naar uit. Mensen die mij volgen op Instagram hebben waarschijnlijk de indruk dat ik niets anders doe dan hippe koffietentjes bezoeken en liters koffie naar binnen slobber. Dat klopt deels wel maar ik drink ook nog erg graag een lekker kopje thee en met lekker bedoel ik dan wel de betere thee. Nou zijn er heel veel verschillende soorten thee en daarom vind ik het zo leuk dat het Dutch Thee Festival komt, dan kan ik veel verschillende theeën proeven en kijken wat ik lekker vind.

Het Dutch Tea Festival is een initiatief van Nikki Hoolwerf. Ik ken Nikki van een theeproeverij waar we beiden aan deelnamen en sinds die tijd volg ik ook haar blog leuketheetjes.nl
Nikki zag dat er voor van alles en nog wat een festival wordt georganiseerd maar dat er nog niets was voor haar grote liefde thee. In het dagelijkse leven is ze partymanager bij evenementenlocatie de Fabrique in Utrecht. Nikki bedacht het programma en de naam en haar werkgever wilde dit best samen met haar organiseren en zo was het Dutch Tea Festival geboren. Dat kwam mooi uit want in eerste instantie dacht Nikki nog dat ze het wel alleen kon maar al snel groeide het zo groot dat ze maar wat blij is met de hulp van collega’s die haar helpen met de marketing, sales en service.

Buiten dat je er natuurlijk thee kunt proeven zijn er ook nog allerlei workshops. Zelf kijk ik uit naar de Japanse Theeceremonie omdat ik later dit jaar naar Japan ga en daar meer over wil leren.
Ik ben dol op zwarte thee maar na onze proeverij bij Hug the Tea ben ik er ook achter dat ik bepaalde groene theeën ook lekker vind en wat is er dan mooier dan een heleboel thee te kunnen proeven en zo uit te vinden welke je wel en niet lust?
Buiten de standjes met thee zijn er ook nog bedrijven als de High Five Company met hun mooie chocolade. Als het goed is hebben die de laatste Dick Taylor Bolivia repen en daar wil ik er dolgraag nog één van hebben en natuurlijk proeven wat er nog meer nieuw is.

Weggeefactie kaarten Dutch Tea Festival

Van de organisatie mogen wij drie keer drie kaarten weggeven voor het festival, dus je mag met twee vrienden of vriendinnen gratis naar binnen en gaan proeven!
Wat moet je doen om te winnen? Laat in een reactie hieronder weten of je voorkeur bij groene of zwarte thee ligt, dat is alles en dan maken wij op 25 mei de drie winnaars hier bekend.

UPDATE. De winnaars zijn bekend, meedoen is niet meer mogelijk!
Nicole, Paula en Theonlymrsjo, gefeliciteerd! Jullie mogen zondag naar het Dutch Tea Festival!

Mocht je nou niet winnen dan kun je natuurlijk gewoon naar het Dutch Tea Festival toe, als je kaartjes online besteld zijn ze goedkoper dan aan de deur.

Het Dutch Tea Festival is zondag 29 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur, tickets kosten € 14,00 in de voorverkoop (kinderen 10-16 jaar €4,50) en € 18,00 (kinderen €5,50) aan de deur.

Dutch Tea Festival

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Sjoerd S
  18 mei 2016 at 13:23

  Groene thee, altijd!

 • Reply
  Paula Nas
  18 mei 2016 at 15:15

  Ja! Daar wil ik wel heen! :)
  Groene thee!

 • Reply
  Sander
  18 mei 2016 at 15:34

  Japans en groen

 • Reply
  Marcel Nas
  18 mei 2016 at 16:10

  Hier thuis gaan we voor groene Thee!

 • Reply
  Daniëlle
  18 mei 2016 at 17:09

  Toch nog altijd zwarte thee, al dan in Earl Grey-variant.

 • Reply
  Karin
  18 mei 2016 at 18:44

  Lijkt me leuk! En laat ik ook eens een gokje wagen. :-)
  En… hoe erg is het als ik geen voorkeur heb? Nouja, als het moet, dan ga ik voor groen!

 • Reply
  18 mei 2016 at 19:56

  groene

 • Reply
  Elizabeth
  18 mei 2016 at 22:02

  Groene thee, heerlijk!!!

 • Reply
  Nicole
  18 mei 2016 at 22:44

  Oh, wat leuk! En zwart of groen? Dat lugt zo aan de tijd en mijn stemming! En aan het merk ;)
  Iene miene mutte….zwart <3

 • Reply
  Nicky
  19 mei 2016 at 11:22

  Groene thee is favoriet

 • Reply
  Robin
  19 mei 2016 at 15:03

  Groen!

 • Reply
  Sanne
  19 mei 2016 at 15:27

  I love green tea!!
  En ja ik wil heel graag naar het festival :-)
  (is dit genoeg om te winnen hahaha ;-))

 • Reply
  theonlymrsjo
  20 mei 2016 at 20:47

  Ah wel ja, ik reageer ook. Eerlijk gezegd ken ik niet veel verschillende soorten groene thee, ik ben een heel klein ietsiepietsie beter thuis in zwarte thee. Daar ligt dan (vooralsnog?) mijn voorkeur. Een mooie Assam kan ik zeker waarderen. Jaren geleden ook wel eens witte thee gedronken. Ook bijzonder.

 • Reply
  Luca Jooste
  23 mei 2016 at 11:07

  I houd natuurlijk van mijn zwarte thee en puerh :P

  (Instagram: loekietoekie…..ya know me ;P

 • Reply
  M. Hutten
  24 mei 2016 at 22:01

  Groene thee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.