Over Ons

Lekker eten en drinken vind je overal. In een sterrenrestaurant. Bij die enigszins dubieuze toko om de hoek. In je eigen keuken. Foodaholics is onze zoektocht naar nóg lekkerder. Mooie gerechten en drankjes, spannende recepten, bijzondere ingrediënten en fijne hotspots in Nederland en ver daarbuiten.

We hebben elkaar leren kennen via theatertweetups (meetings via twitter). Al gauw bleek dat we meer gemeen hadden dan alleen een interesse in theater. We delen de liefde voor kunst, filmhuisfilms, reizen, katten en lekker eten. Altijd weer dat lekkere eten.

Toen we in december 2015 toevallig tegelijk in New York waren en bij Momofuku pork buns aten werd Foodaholics geboren. En vanaf die tijd mogen we het, onder het mom van dit is werk, altijd over eten en drinken hebben.

Onze liefde voor eten en drinken is alles omvattend, maar ons hart gaat nog sneller kloppen van fijne restaurants, een goede kop koffie, mooie patisserie, een stevige cocktail, de Mexicaanse en Aziatische keuken en chocolade.

Wie zijn de Foodaholics?

MICHELLA
Fotografe. Woont samen met vriend en twee katten in het multi-culinaire hart van Rotterdam: het Oude Westen. Dol op Thais en ander Aziatisch eten, maar lust geen koriander. Verslaafd aan avocado, mango en Italiaans ijs.

NOSKOS
Foodblogger die van barbecue, chocolade, koffie, cocktails, thee, reizen, theater, (filmhuis)films, kunst, raw denim en zijn naaktkatten houdt. BBQ Blogger of the Year 2017 en auteur van ‘Het vuur de baas’.

HETTY
Elk hip blog heeft tegenwoordig een stagiaire en wij willen natuurlijk niet achterblijven. Hetty is onze bakstagiaire. Gepensioneerd, houdt van het betere leven, reizen, theater en natuurlijk bakken!


Alle foto’s en teksten op deze site zijn eigendom van foodaholics.nl tenzij anders vermeld. Niets van de inhoud mag worden gebruikt of gekopieerd zonder onze schriftelijke toestemming.