Over Ons

Life is too short to eat bad food

Goed eten is overal. In een sterrenrestaurant. Bij die enigszins dubieuze toko om de hoek. In je eigen keuken. Wij zijn altijd op zoek naar betere en bijzondere ingrediënten, mooie recepten en fijne hotspots in Nederland en ver daarbuiten.

We hebben een sweet spot voor de betere chocolade en zijn beiden gecertificeerd chocolade sommelier.

MICHELLA
Fotografe. Woont samen met vriend en twee katten in het multi-culinaire hart van Rotterdam: het Oude Westen. Dol op Thais en ander Aziatisch eten, maar lust geen koriander. Verslaafd aan avocado, mango en Italiaans ijs.

NOSKOS
Foodblogger die van barbecue, chocolade, koffie, cocktails, thee, reizen, theater, (filmhuis)films, kunst, raw denim en zijn naaktkatten houdt. BBQ Blogger of the Year 2017 en auteur van ‘Het vuur de baas’.

We hebben elkaar leren kennen via theatertweetups (meetings via twitter). Al gauw bleek dat we meer gemeen hadden dan alleen een interesse in theater. We delen de liefde voor kunst, filmhuisfilms, reizen, katten en lekker eten. Tijdens het zoveelste gesprek over eten, dit keer in New York, werd Foodaholics geboren.

Alle foto’s en teksten op deze site zijn eigendom van foodaholics.nl tenzij anders vermeld. Niets van de inhoud mag worden gebruikt of gekopieerd zonder onze schriftelijke toestemming.

 

SAMENWERKEN

ADVERTEREN
Het is mogelijk om op Foodaholics te adverteren, denk hierbij aan gesponsorde blogposts of advertorials. Ook zijn banners in de zijbalk mogelijk. Voorwaarde is wel dat de producten en diensten bij de site aansluiten en dat wij er achter staan.

REVIEWS
Wij vinden het erg leuk om nieuwe producten aan een grondige test te onderwerpen. Heeft u een product dat u door ons wilt laten testen neem dan even contact met ons op. Wanneer u ons iets toezendt garandeert dit echter niet dat we er een artikel aan zullen wijden of dat het een positieve review wordt. We laten gewoon eerlijk naar onze lezers toe weten wat we ervan vinden.

WINACTIES
Heeft u producten die aansluiten bij onze site en via een winactie ter beschikking wilt stellen aan onze lezers? Neem dan contact met ons op.

PERSINFORMATIE
We blijven graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en andere zaken die met eten en drinken te maken hebben. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvangen we graag per mail op info@foodaholics.nl

Vragen, suggesties of zakelijk contact? Gebruik onderstaand formulier of mail ons op info@foodaholics.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht